Tila, tyyli ja kätevyys yhdistyvät.

E-Molli. E-Molli on aloittanut toimintansa vuonna 2007 Joensuussa. Tuotamme palveluja neljän hengen voimin. Osaamistamme ovat yksilölliset verkkosivut, sekä vahvan visuaalisen ilmeen luominen.

E-Mollin sivuilla voi hengittää. Suunnitelutyömme perustuu yksinkertaisille arvoille, jotka lähtevät omista havainnoistamme ja mieltymyksistämme. Teemme sellaisia WWW-sivuja, joita itse haluaisimme käyttää ja katsoa.

1. Tila. Sivujen täytyy hengittää, vaikka asiaa olisi paljon. Tuomme esille vain olennaisen. Asiakas ei joudu harhailemaan sivuilla pitkään etsiessään tietoa. Visuaalinen tasapaino antaa rauhallisen vaikutelman.

2. Tyyli. Vaikka WWW-suunnittelussa vallitsevat tie­tyt muoti-ilmiöt ja standardit, olemme ylpeitä tavastamme luoda visuaalinen kokonaisuus. Jokainen asiakkaamme saa juuri näköisensä ilmeen. Persoonallista ilmettä voidaan tehostaa piirroksilla ja maalauksilla, jotka voidaan yhdistää valokuvaan tai taustaan. Omilla sivuillamme on hyödynnetty kuvituksessa juuri tätä designia. Emme käytä valmiita kuvapankkeja, jotka ovat kaikkien suunnittelijoiden saatavilla, vaan kuvaamme kaiken tarvittavan materiaalin itse.

3. Käytettävyys. Verkkosivujen käytettävyys on WWW-palvelujen tärkeimpiä ominaisuuksia. Jo yli puolet palvelujen käytöstä tapahtuu mobiililaitteilla. Responsiivinen sivusto mukautuu niin pöytäkoneelle kuin puhelimellekin. Oikein toteutettu sivuston rakenne parantaa käytettävyyttä.